Crypto

BCM biedt veilige haven aan Litebit gebruikers na stopzetting dienstverlening

September 6, 2023

Het is een tijd van verandering in de wereld van cryptocurrency. LiteBit, een bekende naam in onze industrie, heeft onlangs aangekondigd te stoppen met hun bedrijfsvoering. Hoewel het verlies van een concurrent altijd een moment van reflectie is, zien we bij BCM ook een kans om de getroffen gebruikers een nieuwe en veilige haven te bieden.

BCM Verwelkomt LiteBit Gebruikers

Als leidinggevend cryptocurrency-platform, zijn we bij BCM klaar om voormalige LiteBit gebruikers te verwelkomen op ons vernieuwde platform. Met de hoogste veiligheidsnormen en transparante bedrijfspraktijken, willen we ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt bij ons.

BCM is een geregistreerd financieel bedrijf onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB), wat een extra laag van beveiliging en vertrouwen biedt. Zoals onze mede-oprichter en CEO, Mitchell Zandwijken, aangeeft: "Bij BCM ligt de focus op veiligheid en zekerheid voor onze klanten. Onze registratie bij DNB toont onze toewijding aan beveiliging en naleving van de strengste financiële regelgeving."

Veiligheid en Transparantie Eerst

Bij BCM houden we de gelden van onze klanten altijd gescheiden van het vermogen van BCM. Dit zorgt voor een extra beveiligingslaag en versterkt het vertrouwen in onze dienstverlening. Verder hebben we op geen enkele manier gelden beleenbaar gesteld bij derde partijen. Transparantie, betrouwbaarheid en veiligheid zijn altijd onze leidende principes.

Naadloze Overstap

We begrijpen dat een overstap uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom bieden we kosteloze en directe telefonische ondersteuning voor iedereen die hulp nodig heeft bij de overstap naar BCM. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om te helpen met alle stappen in het vernieuwde onboarding proces, met als doel om de overstap zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Vernieuwde App Voor Jou

Als onderdeel van onze inzet om jou de beste ervaring te bieden, hebben we onlangs een volledig vernieuwde app gelanceerd voor zowel Android als iOS. De app biedt een gestroomlijnde en intuïtieve interface die het beheer van je cryptocurrency transacties eenvoudiger en efficiënter maakt.

We nodigen alle voormalige LiteBit-gebruikers uit om de voordelen van BCM te ontdekken. We blijven ons inzetten voor het leveren van topklasse diensten en verwelkomen je graag op ons platform.

Voor meer informatie, bezoek onze website op www.bcmtoday.com of neem contact op met onze klantenservice via 085 007 6000 of support@bcmtoday.com.