Crypto

Gala games V2 upgrade

September 6, 2023

Op 15 mei zal Gala Games haar Ethereum-contract upgraden naar GALA(v2). Deze upgrade brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder verbeterde burn-mechanismen, beveiligingsverbeteringen en toekomstige upgrade-mogelijkheden. Deze stap toont aan dat het team van Gala Games zich richt op de toekomst en zich inzet om ervoor te zorgen dat GALA en het Gala Games-ecosysteem voorop blijven lopen in blockchain-technologie en gebruiksvriendelijkheid.

Moet ik zelf iets doen voor de upgrade?

Voor de lancering van GALA(v2) zullen wij ervoor zorgen dat GALA(v1) bij al onze klanten automatisch wordt omgezet naar GALA(v2). Voor iedere GALA die je nu bezit zul je GALA(v2) terugkrijgen. Dit gebeurt in de verhouding 1:1.

Voor de upgrade hoef je verder niks te ondernemen, dit regelen wij voor je. Houd er wel rekening mee dat we opnames en stortingen van GALA zullen opschorten van 12 mei (15:00 CEST) tot en met 15 mei. Wanneer de upgrade is voltooid zullen wij de transacties van GALA(v2) weer hervatten.

Wat is Gala?

Gala Games is een ontwikkelaar van blockchain-games die zich richt op het creëren van eenvoudige en vermakelijke spellen. Het bedrijf is opgericht in 2018 en heeft sindsdien meerdere games uitgebracht. Gala Games gelooft dat de complexiteit van blockchain onzichtbaar moet zijn in haar games en maakt daarom gebruik van eenvoudige spelmechanismen. Volgens GALA moet iedereen gebruik kunnen maken van Web3 zonder diepgaande kennis.

Gala-token

Het Gala-token (GALA) is een belangrijk onderdeel van de Gala Games-ecosysteem. De token kan bijvoorbeeld gebruikt worden om NFT's te kopen en in-game aankopen te doen, zoals speciale wapens of accessoires. Het bedrijf heeft een actieve community van spelers en ontwikkelaars die betrokken zijn bij het creëren van nieuwe spellen en functies. Het team achter Gala Games bestaat uit experts op het gebied van game-ontwikkeling en blockchain-technologie.

Doel van de upgrade

Met deze upgrade laat Gala Games zien dat het bedrijf zich inzet voor haar community die het bedrijf tot nu toe gesteund heeft. Het bedrijf heeft grote plannen voor de toekomst van GALA en de projecten die daarop gebouwd zullen worden. De upgrade naar GALA(v2) moet leiden tot een nieuw tijdperk waarin GALA een belangrijke rol moet gaan spelen in de ontwikkeling van games op het gebied van Web3.