Listings

Maak kennis met SUI: Nu op BCM

September 6, 2023

De Sui blockchain, een layer-1 blockchain en smart contract platform, heeft zijn vizier gericht op razendsnelle transactietijden. Gebouwd met de Move programmeertaal, biedt het platform horizontale schaalbaarheid, wat een groot aantal transacties per seconde mogelijk maakt. Het kloppend hart van de blockchain is de SUI token, die verschillende cruciale rollen vervult binnen het ecosysteem.

Hoe de Sui Blockchain Werkt

Sui is een toestemmingsloze, Proof of Stake (PoS) aangedreven, layer 1 blockchain. Het team achter Sui Network houdt een filosofie aan die gelooft in het ontkoppelen van transacties op een eenvoudige en veilige manier. Door netwerkverbindingen langer open te houden, kan de blockchain van Sui Network snelheid en schaalbaarheid optimaliseren. Voor eenvoudige transacties, zoals het verzenden van activa naar een andere wallet, vergrendelt het platform het adres van de afzender, in plaats van de hele blockchain. Dit biedt een manier om het consensusmechanisme voor eenvoudige transacties te omzeilen, wat een unieke werking van de Sui Network blockchain illustreert.

Move als Programmeertaal

Als je geïnteresseerd bent in de technische kant van Sui Network, dan is het essentieel om meer te leren over Move. Move is een programmeertaal die nodig is om te bouwen op het Sui netwerk. Gebaseerd op de Rust programmeertaal, zijn er subtiele maar merkbare verschillen tussen de twee. Move, nog een relatief nieuwe taal, is tot nu toe slechts door enkele blockchain projecten gebruikt. Naast Sui Network maakt ook Aptos (APT) gebruik van de Move programmeertaal, waarbij beide projecten zijn opgestart door ex-medewerkers van Meta.

SUI op BCM

We zijn blij te kunnen aankondigen dat BCM nu ondersteuning biedt voor SUI, het token van de Sui blockchain. BCM, bekend om haar robuuste veiligheidsprotocollen, transparantie en gebruiksvriendelijkheid, biedt nu de mogelijkheid om SUI te kopen, verkopen, storten en bewaren. Of je nu nieuw bent in de wereld van crypto of een ervaren handelaar, BCM's toewijding aan een veilige en transparante handelsomgeving maakt het de ideale plek om te investeren in SUI.