Listings

Nieuwe listing: VRA

September 6, 2023

We hebben weer een nieuwe listing op het BCM platform. Verasity (VRA) is vanaf heden te kopen, verkopen en bewaren bij BCM. Deze coin is vernoemd naar de deugd ‘eerlijkheid.’ De ontwikkelaars willen met VRA namelijk eerlijkheid en transparantie in de entertainmentindustrie introduceren.

Wat is Verasity?

Verasity (VRA) is een cryptocurrency die zich richt op het verbinden van content makers, videoplatforms en kijkers in een gedecentraliseerd ecosysteem. Het doel is om de entertainmentindustrie te verstoren door een eerlijkere en transparantere manier te bieden voor content makers om hun werk te delen en te verdienen aan hun inhoud, terwijl kijkers worden beloond voor hun betrokkenheid.

Met Verasity kunnen content makers hun inhoud uploaden naar het platform en worden ze beloond met VRA-tokens op basis van de betrokkenheid van kijkers, zoals het bekijken van video's, het geven van likes en reacties. Kijkers kunnen VRA verdienen door bijvoorbeeld te reageren op video’s. Deze tokens kunnen vervolgens gebruikt worden om toegang te krijgen tot exclusieve content of om merchandise te kopen.

Verasity gebruikt blockchain-technologie om ervoor te zorgen dat alle transacties en beloningen veilig en transparant zijn. Het platform heeft ook ingebouwde tools om fraude en vals spelen te voorkomen, waardoor het voor content makers en kijkers een betrouwbare plek is om content de produceren en te consumeren.

Handelen op het BCM platform

De nieuwe BCM handelsomgeving is voor nu alleen nog beschikbaar op iOS (‎BCM – Bitcoin & crypto kopen). Dit houdt in dat wanneer je VRA wil handelen op het web, dit moet gebeuren op het oude platform (bitcoinmeester.nl). Ook voor Android blijft de oude app beschikbaar totdat de nieuwe app gereed is. Alle transacties, tegoeden en andere informatie is hetzelfde voor de verschillende apps en website. Er is dus geen prijsverschil of een verschil in aanbod.