Crypto

Ontdek de Crypto-wereld met de Verbeterde BCM Android-app

September 6, 2023

Ontdek de BCM Android-app

We hebben groot nieuws voor je! De langverwachte BCM Android-app is eindelijk beschikbaar in de PlayStore. Met een volledig vernieuwde gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI) wordt het navigeren door onze assets en cryptodiensten gemakkelijker en leuker dan ooit tevoren.

Maak je geen zorgen over het handmatig bijwerken van de app. De app wordt automatisch bijgewerkt, tenzij je in je telefooninstellingen hebt gekozen voor handmatige updates. Bovendien kan je de app direct downloaden via deze link: BCM Android-app op PlayStore.

Jouw Feedback Telt

We hebben ook grootse plannen voor de toekomst! We zijn momenteel bezig met het afronden van onze webapp en na deze stap beginnen we geleidelijk aan met het uitfaseren van Bitcoin Meester. We blijven ons inzetten voor verbetering en innovatie, om jou de beste ervaring te kunnen bieden.

We willen je bedanken voor je blijvende steun en vertrouwen in BCM. We zijn enthousiast over dit nieuwe tijdperk en kunnen niet wachten om dit samen met jou te ontdekken! Jouw feedback is, zoals altijd, ontzettend waardevol voor ons. Voel je vrij om je gedachten, vragen of suggesties te delen door een mail te sturen naar support@bcmtoday.com. Jouw input helpt ons te blijven verbeteren.

BCM's Kernwaarden

Ter afsluiting willen we je nog even meenemen naar de essentiële waarden van BCM: veiligheid, transparantie en betrouwbaarheid. Deze elementen vormen het hart van ons werk. Door gebruik te maken van de Stichting Derdengelden, waarborgen we dat klantgelden altijd gescheiden blijven van BCM's eigen vermogen. Daarnaast hebben we een strikt cold storage beleid en een transparant staking beleid, waarmee we de veiligheid van je assets optimaliseren. Met onze registratie bij De Nederlandse Bank (DNB), bevestigen we onze toewijding aan de hoogste normen van regelgeving en beveiliging. Onze onwankelbare missie is om jou de meest veilige en betrouwbare ervaring in de cryptohandel te bieden.